جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

ادعای های بنی گانتز علیه برنامه هسته‌ای ایران

ادعای های بنی گانتز علیه برنامه هسته‌ای ایران بنی گانتز، وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی مدعی ساخت و نصب سانتریفیوژ‌های پیشرفته در اعماق زمین از سوی ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 17
کد خبر: ۱۳۴۰۶۳

به گزارش راهبردمعاصر، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی امروز (سه شنبه)، در سخنانی بار دیگر سخنان سران پیشین این رژیم را تکرار و جمهوری اسلامی ایران را به ساخت بمب هسته‌ای متهم کرد.

او ادعا کرد که ایران فقط چند هفته با ساخت مواد شکاف‌پذیر لازم برای ساخت بمب هسته‌ای فاصله دارد و در حال حاضر در تلاش برای تکمیل تولید و نصب ۱۰۰۰ سانتریفیوژ پیشرفته IR ۶ از جمله در تاسیسات زیرزمینی جدید در نزدیکی نطنز است.

این سخنان بنی گانتز علیه برنامه هسته‌ای ایران، در حالی است که او قرار است روز پنج‌شنبه راهی آمریکا شود و رسانه‌های صهیونیستی نوشته‌اند که موضوع برنامه هسته‌ای ایران در شرایطی که نشانه‌هایی از گشایش در مسیر مذاکرات به چشم می‌خورد، اولویت اصلی او خواهد بود.

در این راستا، سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز گذشته در خصوص روند مذاکرات گفت: «در مسیر درستی حرکت شده و ابتکارات خوبی هم روی میز است. فکر می‌کنیم اگر یک تصمیم سیاسی در واشنگتن گرفته شود می‌توانیم پرونده این مذاکرات را ببندیم.»

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار